De zomer nadert snel – en als ouder heb je een verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je kind het meest stijlvol is op het blok. Kinderkleding is nou eenmaal niet het makkelijks om uit te kiezen.

WANT, HET KLEDEN VAN JE KLEINE JONGENS EN MEISJES VOOR VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN IN DE ZOMER KAN EEN UITDAGING ZIJN.

Dus lees gauw verder voor een aantal tips!

Het beheersen van strandkleding voor uw kind kan vaak als een onmogelijkheid als ouder lijken – u wilt voorbereid zijn op alle scenario’s, zoals uw kleintje klimmen de rotsen, zwemmen in de oceaan of diep begraven in het zand.

Jongenskleding

De nummer een regel aan het kleden van uw kleintje in het buitenland is om weg te blijven van zwarte kleding, als je niet wilt dat uw kind te warm te voelen. Laat je kleine jongen kanaal zijn innerlijke matroos door het bestellen van een lichtblauw gestreept shirt om dat moeiteloos stijlvolle effect te creëren.

Voor schoeisel heb je twee opties – combineer met traditionele bootschoenen of nostalgische sandalen. Nu is het tijd voor accessoires en er zijn een paar belangrijke dingen die je in gedachten moet hebben: zonnebrillen en zonnehoeden!

Meisjeskleding

Het is belangrijk dat je kleine meisje zich op je gemak voelt op het strand. Dus, voordat je koopt, vraag haar wat voor soort badmode ze zou. Wat ze ook kiest, we hebben de lowdown van het type dat ze nodig heeft om zich een modester in de maak te voelen. Het maakt dus niet uit of je voor een badpak of bikini gaat.

Trapeze meisjes jurken zijn must-haves als je naar het strand, want het laat je kleintje te dekken bij het loungen op het zand en houdt de zeewind op een minimum – dat is van vitaal belang na het komen uit het koude water op hete land. Combineer met, sandalen en een elegante strandhoed.