Mijn vrouw loopt al jaren op Toral enkellaarsjes. Ze vind ze geweldig en daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik wilde daarom spontaan voor haar hele leuke Toral Basket Bambi enkellaarsjes bestellen. Deze kosten €189,95 en zijn gemaakt van uitstekende materialen. In dit geval ging het om beige suede met een metalen neustip. De voering en voetbed zijn van leer en het beschikt over een rubberen loopzool. Met een hakhoogte van 8cm en een normale pasvorm is dit de ideale schoen voor mijn vrouw.

Online besteld

Op de website van VABOTTI kan je eenvoudig en snel bestellen. Doordat zij een goede bestelmodule in de website hebben kan je binnen een paar minuten je bestelling voltooien. Dit zorgt voor veel klanttevredenheid. Op de website kan je kiezen uit meerdere betaalopties, zodat er altijd een geschikte optie voor jou bijzit. Dit vind ik persoonlijk erg fijn.

VABOTTI vraagt geen verzendkosten als je boven de €50,- besteld. Daarnaast kan je gratis retourneren en kiezen voor een Same day delivery. Je hebt dan dezelfde dag jouw bestelling nog binnen. Wel moet je bestellen voor 11:00. Doe je het voor 17:00? Dan krijg je jouw pakketje de volgende dag binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *