Ben jij op zoek naar de mooiste bedrijfskleding om jouw personeel er zo presentabel mogelijk uit te laten zien? Dan is het absoluut de moete waard om een kijkje te nemen op de website van Suit up now. Op deze website vindt je veel meer dan alleen bedrijfskleding. Hier kun je inspiratie opdoen, dingen over het bedrijf lezen en nog veel meer. Is jouw personeel hoog nodig toe aan een nieuwe look? Dan is Suit up now jouw reddende engel.

Over Suit up now

Wat natuurlijk het meest belangrijke is aan bedrijfskleding is dat het uitstraalt waar jouw bedrijf voor gaat. Hierbij kun je al snel de onderscheid maken tussen netjes, casual of uniek. Het gebruik van kleuren is natuurlijk ook erg belangrijk en als je wilt dat het al helemaal bij jouw bedrijf past kun je het natuurlijk ook personaliseren. Een ander belangrijk onderdeel om naar te kijken bij het kopen van bedrijfskleding is de kwaliteit. Niemand heeft veel zin om veel te veel geld uit te geven aan kleding die na drie wasbeurten en een lange werkdag kapot zijn. Gelukkig verkoopt Suit Up Now haar hoge kwaliteitsproducten voor een heerlijk laag prijsje.

Mijn persoonlijke ervaring met Suit Up Now

Zelf heb ik hier de bedrijfskleren voor mijn medewerkers besteld. Ik heb hiervoor gekozen omdat dit een betrouwbaar en goedkoop bedrijf is die erg goede kleding fabriceert. Ik heb een eigen ijssalon, ik had een bepaalde visie voor ogen die ik graag wilde voortbrengen in het uniform en dat is zeker gelukt. Ik heb gekozen voor een casual look met felle kleuren. Dit geeft een vrolijke uitstraling die mooi past bij al dat lekkere ijs. De samenwerking met dit bedrijf ging erg gemakkelijk en ze konden mij goed helpen om mijn visie tot werkelijkheid te brengen.