Comfortabel

Het was weer zo ver bij mij, ik had weer nieuwe schoenen nodig. Mijn vorige schoenen waren zo goed als versleten. Ik dacht al snel aan sneaker heren om te gaan kopen bij Durlinger. de vorige keer had ik daar ook schoenen gekocht en het was toen helemaal perfect, dus waarom ook niet nog een keer. Ze hebben een ruim assortiment waar ik heel erg van houd. Ik ben namelijk zo’n pietje precies als het om nieuwe schoenen kiezen gaat. Ik bedenk dan bij mezelf dat ik er zo goed als elke dag mee moet lopen en zeker wel een tijdje er mee moet gaan doen. De schoenen moeten ook geen Chinese prut zijn, want anders zijn ze zo weer stuk.

Succesvolle aankoop

Ondanks het moeilijke kiezen wat aan mezelf ligt, is het een succesvolle aankoop. De schoenen vond ik echt magnifiek en toen ik ze thuis had gepast, zaten ze als gegoten. Ik loop nu al een maandje op mijn schoenen en ze zien er nog als nieuw uit, helemaal niks kapot. Echt top kwaliteit! Met deze mooie pluspunten is het een zeer goede aanrader voor mensen die nog leuke sneakers zoeken!