Als je als vrouw op zoek gaat naar zowel een stijlvolle als een praktische handtas, dan wil je daarvoor niet je ganse bankrekening plunderen. Kwaliteit moet betaalbaar blijven. Dat is net de reden waarom elke dag weer duizenden vrouwen de voordelen van het kopen van een Guess tas ontdekken. Deze tassen zijn niet alleen bijzonder mooi, het oog wilt ook wat, maar ze zijn ook te koop tegen een prijs die ons doet gillen. Laten we de Guess tas een van dichterbij bekijken en nagaan waarom ze zoveel vrouwen begeestert en verleidt.

Kiezen voor een Guess tas is kiezen voor betaalbare kwaliteit

De Guess tas is te koop in verschillende stijlen, met verschillende patronen en in een regenboog van kleuren waar je alleen maar kunt van dromen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een Guess tas van kopen: luipaardmotieven, effen lederen ontwerpen, tassen met ritsen of met klassieke sluitingen, tassen zonder of met riempjes,… Door deze grote waaier aan mogelijkheden kun je echt voor een tas gaan die aansluit bij jouw persoonlijkheid en bij jouw outfit. En bij een Guess tas is het zo dat de prijs niet recht evenredig stijgt naarmate ook de grootte van de tas stijgt. Hoe groter de tas betekent dus niet hoe hoger de prijs zoals bij vele andere merken. Bij Guess draait het allemaal om mode betaalbaar en voor iedereen beschikbaar te maken.

Bij een Guess tas is het trouwens zo dat het lage prijskaartje niet betekent dat er aan kwaliteit wordt ingeboet. Je mag gerust zijn, iedere tas van dit populaire merk werd zo gemaakt dat ze wel tegen een stootje kan. Bovendien wordt ook de binnenzijde van iedere Guess tas tot in de puntjes afgewerkt zodat er geen schade kan optreden. Naast de prijs en de keuze is dan ook de duurzaamheid een van de belangrijkste redenen dat vrouwen voor een Guess tas kiezen.