Een item wat bij niemand in zijn kledingkast mag ontbreken volgens veel modeontwerpers en stylisten, een bikerjack voor dames voor dames. Een vrouw kan een bikerjack combineren met ieder kledingstuk en kan het dragen bij iedere outfit. Toch dragen ook veel mannen een bikerjack en ook voor hen is het een essentieel item in hun kledingkast. Maar wat maakt een bikerjack nou zo een essentieel item?

Voordelen van een bikerjack

Zowel een bikerjack voor heren als een bikerjack voor dames kent veel voordelen. Wanneer je namelijk een echt leren bikerjack aanschaft, zal je hier lang de voordelen van ervaren. Het is een investering, want echt leren items zijn best prijzig, maar je koopt een bikerjack niet voor even. Als je een echt leren bikerjack aanschaft, gaat het item jaren tot tientallen jaren mee. Echt leer kan veel hebben en zal dan ook niet snel beschadigen, waardoor je lang voordeel hebt van jouw bikerjack. Daarnaast is het een groot voordeel dat je een bikerjack kunt combineren op ontzettend veel verschillende manieren. Zo dragen vrouwen het met een spijkerbroek en shirt, maar ook wanneer zij een jurkje dragen met stoere laarsjes. Mannen dragen een leren bikerjack over het algemeen veel als jas, maar bij ontzettend veel verschillende outfits. Je kunt een bikerjack dus altijd combineren met jouw outfit.

Don’t

Er zijn ook een paar dingen die je niet moet doen wanneer je een leren bikerjack draagt. Een leren bikerjack kan een hoop hebben, maar dit moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen. Wanneer er scherpe voorwerpen overheen gaan of er komt een sigaret tegenaan, zal ook een leren bikerjack beschadigen. Daarnaast wordt het ook afgeraden om een bikerjack te dragen met extreme hitte. Dit kan voor het jack zelf geen kwaad, maar voor jezelf is dit niet zo prettig. Leer laat namelijk geen lucht door, waardoor je het snel warm zult krijgen. Wanneer je vervolgens gaat zweten, zal het leer vastplakken aan je huid en dit is een zeer onprettig gevoel. Is het dus lekker zomers weer maar wil je toch iets van een jasje dragen, kies dan bijvoorbeeld voor een spijkerjack in plaats van een leren bikerjack.

Een leren bikerjack is dus voor velen een essentieel item voor in de kledingkast. Op extreem warme zomerse dagen na, kun je een leren bikerjack eigenlijk altijd dragen. Je kunt het combineren met andere leuke items en dragen naar verschillende gelegenheden. Ook is een bikerjack voor zowel mannen als vrouwen, waardoor je ook nog eens leuk kunt matchen met je partner, win-win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *