Wanneer je nieuwe schoenen wilt kopen heb je de keuze uit enorm veel merken. Voor de één zijn schoenen heel belangrijk en hebben ze tientallen paren van allerlei merken en voor de ander is één simpel paar al genoeg. De meeste mensen dragen schoenen van bekende merken zoals Nike of Adidas, maar we zien ook steeds meer dat designer schoenen erg populair worden. Zo zien we bijvoorbeeld dat het merk Dsquared2 steeds populairder wordt, vooral onder de jeugd.

Het aanbod van Dsquared2

Dsquared2 (ook D2 genoemd) is een bekend designer merk die in 1994 is opgericht door twee broers uit Canada. Tegenwoordig is het merk een onderdeel van het grote bedrijf Diesel. Naast schoenen verkoopt Dsquared2 ook nog tassen, kleding en parfum. Vooral door de bekende jeans, shirtjes en caps is het merk de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. De laatste jaren zijn ze dan ook in Nederland een hele grote speler geworden. Zo zie je dat veel jeugd het merk draagt en dat verschillende rappers het merk vermelden in hun liedjes.

Waar kan ik Dsquared2 schoenen kopen?

Door de populariteit van het merk kun je de schoenen op steeds meer plekken in ons land halen. Shoebaloo.nl is een van de grote aanbieders als het gaat om designer schoenen. Op deze website kun je schoenen van verschillende merken, waaronder Dsquared2 halen. Wanneer je zulke schoenen haalt is het belangrijk dat je het bij een betrouwbare winkel doet. Er worden namelijk steeds vaker namaak modellen van de schoenen verkocht. Doordat de schoenen op straat worden gezien als statussymbool, is de handel in nep schoenen steeds groter aan het worden. Wanneer je echte schoenen wilt hebben moet je dus goed opletten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *