Er zit een zekere verfijning in een T-shirt outfit, mits goed uitgevoerd. En als streetstyle dit seizoen iets heeft bewezen, dan is het wel dat comfort de boventoon voert. Dat betekent niet dat we allemaal rond paraderen in ons zweet; in feite is het precies het tegenovergestelde. Joggingbroeken zijn vervangen door loszittende en soms lage broeken in een poging om onszelf te vergemakkelijken om ons weer aan te kleden.

De gemakkelijkste manier om een ​​goed passende broek te stijlen is met een klassiek T-shirt. Het is een eenvoudig recept en een combinatie die zowel comfortabel als stijlvol is, zelfs veelzijdig. Of je nu naar kantoor gaat, iets gaat drinken met vrienden of een zaterdagwandeling maakt, trek gewoon een broek en T-shirt aan en de rest kun je overlaten aan de accessoires.

Hieronder vijf combinaties van T-shirts en broeken voor de meest relaxte trend van dit seizoen.

9-5 op kantoor

Een perfecte kantoorlook is gepolijst, schoon en voorbereid op de extreme kantoorairconditioning. Bij Betty Barclay hebben ze verschillende looks zodat je chique maar comfortabel aan het werk kan.

Drankjes na het werk

Ga voor een strakker T-shirt als je je look van dag naar nacht maakt en verfraai het met accessoires naar keuze. (Pro tip: een bodysuit is een gemakkelijke manier om ‘s avonds kreukvrij te blijven.)

Houd het casual

Trek voor een wandeling op zaterdag je broek aan met wat Adidas Sambas en een lichtgewicht tasje voor je lange dag boodschappen.

City Slicker

Combineer je broek- en t-shirtoutfit met een klassieke Mary Jane en een haarsjaal voor een dagje museumbezoek en galerijhoppen.

Verkleedkostuum

Emrata is een fan van het kleden van een pak met een paar sneakers en een cropped T-shirts, en wij ook.

Heb je stijladvies nodig? Bij Janse Mode helpen we je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *