De juiste trouwschoenen voor heren maken de oufit op je bruiloft volledig compleet. Wanneer je opzoek gaat naar de ideale trouwschoenen, zijn er wel een aantal bepaalde criteria waarop gelet moet worden. Iedere bruidegom heeft weer andere criteria. Maar aangezien het een grote dag is voor iedereen van belang om over bepaalde zaken na te denken. Er moet gedurende de dag intensief op gelopen worden. Daarbij zijn er talloze verschillende kleuren en vormen. Hieronder worden enkele criteria uitgelicht.

De kleur van het pak

Opvallend is dat veel mannen vaak beginnen met het kopen van een pak en als laatst de schoenen. Enkele weten van tevoren al heel graag welke schoenen ze willen en stemmen daar vervolgens hun pak op af. Ieder heeft zo zijn eigen tactiek. Heb of wil je opvallende schoenen? Kies dan voor neutrale kleuren als trouwpak. Hierdoor vallen de schoenen heel erg op en vallen niet weg onder een pak met veel drukke prints en opvallende kleuren. Dit geldt eigenlijk andersom ook zo, probeer het geheel dus in evenwicht te houden.

Comfortabele trouwschoenen

Ongeacht de kleur of vorm, is het echt belangrijk dat de trouwschoenen comfort bieden op je trouwdag. Continu op pijnlijke voeten lopen is nog nooit iemand beter van geworden. Klanten zijn vaak bijzonder positief over de trouwschoenen speciaal voor heren. Dit heeft te maken omdat er niet wordt vastgehouden aan oude technieken. Daarbovenop zijn er diverse ontwerpen en materialen beschikbaar. Dit levert direct een bijdrage aan het draagcomfort. Houdt er ook rekening mee dat het handig is om een paar keer op de schoenen rond te lopen, zodat de schoenen wat ingelopen zijn.

Bij de Beautiful Bride Shop NL is er genoeg keus als het gaat om het uitzoeken van de juiste trouwschoenen. Zo zijn er niet alleen trouwschoenen voor heren, maar ook genoeg voor de dames. Niet alleen is in het assortiment iets te vinden over schoenen, maar ook over genoeg andere onderdelen die van pas komen bij het trouwen. Denk hierbij aan: sluiers, bruidslingerie, haar- en bruidsaccessoires.

Extra tips:

  • Pas de schoenen altijd aan het eind van de dag. Voeten zetten vaak uit gedurende de dag. Wanneer je dit later op de dag past en het zit goed, dan weet je zeker dat de schoenen goed zullen zijn tijdens de bruiloft.
  • Schoenen pas je met de juiste sokken. Sokken kunnen de comfort en pasvorm van de schoenen gegarandeerd veranderen, houdt hier dus rekening mee. Draag daarom de sokken die je ook op je bruiloft draagt, wanneer je van plan bent de schoenen te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *